Absorberende rollen

Absorberende rollen zijn uiterst handig wanneer het gaat om het beheersen van kleinere ongelukken of lekkages. Dit absorptiemateriaal is ontworpen om vloeistoffen effectief op te nemen en te absorberen, waardoor de kans op verdere verspreiding en mogelijke schade wordt verkleind. Bij Arivic vindt u verschillende soorten rollen in het assortiment, waardoor er voor elke lekkage wel een passende soort is. Denk bijvoorbeeld aan universele rollen of absorberende rollen speciaal voor olie of chemicaliën. Door de hoogwaardige materialen waarvan deze absorberende doeken zijn gemaakt, hebben ze een erg hoge scheurvastheid.

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Deze soorten absorberende rollen vindt u bij ons

Voor sommige morsingen of lekkages kunt u verschillende rollen nodig hebben. Daarom vindt u in ons assortiment diverse soorten absorptiemateriaal, zodat de juiste er altijd tussen zit. De volgende rollen vindt u in ons assortiment:

Universele absorberende rollen: deze rollen zijn breed inzetbaar en zijn dus altijd handig om te hebben in uw bedrijf. Ze nemen alle vloeistoffen in zich op en sommige varianten kunnen zelfs wel tot 260 liter absorberen!

Olie absorberende rollen: zoals de naam al aangeeft zijn deze rollen speciaal voor het absorberen van olie. Ze zijn ideaal wanneer er een olielekkage ontstaat en u snel moet ingrijpen. Afhankelijk van de grootte van de rol kunt u in veel gevallen tot 200 liter olie absorberen.

Chemicaliën absorberende rollen: in het geval van een morsing van chemicaliën gebruikt u deze rollen. Ze zijn gemaakt om alle soorten chemicaliën op te kunnen nemen en tot wel 200 liter te absorberen.

Hoe gebruik ik absorberende rollen?

Wanneer u een kleine lekkage of morsing opmerkt, is het belangrijk dat u eerst de bron hiervan controleert en ervoor zorgt dat de oorzaak is gestopt voordat u begint met opruimen. Dan kiest u de juiste rol die geschikt is voor het type vloeistof dat u gaat opruimen. Vervolgens rolt u eenvoudig uw rol uit over de plek van de morsing. De absorptie van onze rollen is erg sterk, waardoor de vloeistof snel zal worden opgenomen. Controleer en vervang indien nodig de vellen van de rol tot de vloeistof volledig is opgeruimd. Zorg altijd dat u het gebruikte materiaal veilig verwijdert volgens de geldende regels voor afvalverwerking.

Absorberende rollen online kopen bij Arivic

Om de veiligheid van u en uw personeel voorop te zetten is het belangrijk om altijd absorberende rollen in uw bedrijfspand te hebben. Zo kan er snel gehandeld worden wanneer er een lekkage of morsing ontstaat en kunt u de verspilling van middelen en schade aan het milieu voorkomen of beperken. Bij Arivic heeft u keuze uit verschillende soorten rollen, als u niet zeker weet welke rol u het beste kunt aanschaffen, twijfel er dan niet over om contact met ons op te nemen voor deskundig advies.