Cleaning

Wanneer er een olielekkage heeft plaatsgevonden op bijvoorbeeld een weg, kan het een klus zijn om dit te verwijderen. Met de reinigingsmiddelen van Arivic kunt u dit relatief eenvoudig en snel oplossen. Bij ons vindt u diverse soorten reinigingsmiddelen waarmee u een terrein weer vetvrij kunt krijgen. Al onze middelen voldoen aan strenge PCS 15 richtlijnen, zodat u problemen achteraf voorkomt en het oppervlak altijd op juiste wijze gereinigd wordt. Voorkomen is beter dan genezen, daarom raden wij u aan om spill kits aan te schaffen. Hiermee kunt u lekkages voorkomen en de schade van een lekkage zo veel mogelijk beperken.

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Schoon en veilig: biologische ontvetters

Binnen ons assortiment vindt u diverse biologische ontvetters. Deze zijn verkrijgbaar voor zowel oppervlakte reiniging als diepte reiniging. Vanwege de samenstelling van de ontvetters, worden olierestanten versneld biologisch afgebroken. Zo ruimt u de overblijfselen van een lekkage op, maar denkt u tegelijkertijd ook aan het milieu. Bovendien is het net zo effectief als traditionele ontvetters. Het is namelijk speciaal ontworpen om hardnekkige vetten en oliën op een efficiënte manier te verwijderen zonder dat het de oppervlakte beschadigt.

 

Welke soort reinigingsmiddel heb ik nodig?

Elk type oppervlak vraagt een andere aanpak en daarom hebben wij gespecialiseerde producten voor elke soort ondergrond of oppervlakte. Onze wegdekreiniger is specifiek ontworpen voor het reinigen van wegen en parkeerterreinen. Het is effectief in het verwijderen van vuil, olie en andere verontreinigingen die zich op deze oppervlakten kunnen ophopen. Dit maakt deze ontvetter een uitstekende keuze voor bedrijven of organisaties die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van wegen en parkeerterreinen.

Industriële ontvetter is ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige vetten en oliën in fabrieken en andere industriële omgevingen. Het is speciaal samengesteld om efficiënt te werken op onder andere klinkerbestrating en betonvloeren die in contact komen met olie en vetten door lekkende voertuigen of machines. Dit maakt deze ontvetter een uitstekende keuze voor fabrieken, productiebedrijven en andere industriële omgevingen.

Universele ontvetters zijn veelzijdige neutraal ontwikkelde producten die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het reinigen van vloeren, het ontvetten van machines of het verwijderen van hardnekkige vetten en oliën, universele ontvetters zijn een uitstekende keuze voor een breed scala aan situaties.

Doseersystemen

Het is van belang dat u uw reinigingsmiddelen op juiste manier en in de juiste hoeveelheid aanbrengt op het oppervlakte of de grond. Daarom hebben wij ook doseersystemen in ons assortiment. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de juiste hoeveelheid ontvetter op de juiste plaats wordt aangebracht, zonder dat er te veel of te weinig wordt gebruikt. Bovendien komt het niet terecht op oppervlakten waarbij het niet noodzakelijk is om de reiniger toe te passen. Reinigingsmiddelen werken ook het beste wanneer de juiste hoeveelheid is aangebracht en kunnen een verminderde werking hebben wanneer er teveel is toegepast. Daarom doet u er verstandig aan om een doseersysteem mee te bestellen bij uw biologische ontvetter.

Reinigingsmiddelen bestellen bij Arivic

Voor biologische ontvetters voor diverse soorten oppervlakten en ondergronden bent bij ons aan het juiste adres! Op milieuvriendelijke wijze verwijdert u eenvoudig de resten van een lekkage. Naast de reiningsmiddelen, kunt u bij ons ook verschillende absorptiematerialen en spill control bestellen waarmee u het vocht van een lekkage kunt opruimen en de schade die het aanricht verminderen. Zo heeft u een stuk minder werk aan het opruimen met reinigingsmiddelen. Vraagt u zich af welk reinigingsmiddel u nodig heeft? Wij vertellen u graag meer over onze biologische ontvetters en welke u het beste in uw situatie aan kunt schaffen, neem daarom gerust contact met ons op.