OVER ARIVIC

AL 25 JAAR UW TROUWE PARTNER
Bij Arivic zien we het als onze missie om uw bedrijf én uw mensen te beschermen tegen de onlosmakelijke gevolgen en schade van verontreinigingen.

We nemen die missie ook heel serieus: wij doen er namelijk alles aan om uw bedrijf en uw mensen te beschermen tegen de gevaren van verontreiniging. Zowel op land als op water.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

De afgelopen 25 jaar hebben we een enorme ervaring en expertise opgebouwd in de preventie en bestrijding van vervuiling door olie en chemicaliën. Dat zorgt ervoor dat we u vandaag specifieke en gerichte oplossingen kunnen bieden om vervuiling aan te pakken. Maak kennis met deze typische en persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat – na een grondige risicoanalyse – steeds een gericht voorstel volgt.

Op basis van onze ervaring in het bestrijden van schadelijke lekken en verontreiniging, hebben we een uitgekiende productmix van kwaliteitsoplossingen uitgewerkt. Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreide en direct aanspreekbare voorraad, want we weten dat het soms snel moet gaan.

EEN DUURZAME EN PREVENTIEVE AANPAK IS MEER DAN OOIT DE JUISTE KEUZE

Als uw bedrijf de oorzaak is van een mogelijke calamiteit of milieuverontreiniging, dan heeft dat nefaste gevolgen. Niet alleen staat de veiligheid van uw medewerkers op het spel, het heeft ook een enorme impact op uw hele organisatie. Denk maar even aan de mogelijke imagoschade die u in deze fel ‘gemediatiseerde tijden’ kunt lopen.

Bovendien verlagen steeds meer verzekeraars hun premies voor bedrijven die hun best doen om crisissituaties te vermijden en investeren in de nodige preventieve maatregelen.