Absorberende kussens

Voor grote lekkages is het essentieel om het beste absorptiemateriaal te hebben. Onze absorberende kussens bieden de perfecte oplossing, ongeacht waar het probleem zich voordoet. Met het uitzonderlijke absorberende vermogen, gecombineerd met bijvoorbeeld lekbakken zijn ze in staat om lekkages van vloeistoffen uit vaten direct op te vangen. Bij Arivic heeft u een ruime keuze uit absorberende kussens in verschillende soorten en maten. Zo kunt u de verspreiding van gevaarlijke vloeistoffen beperken en op deze manier de veiligheid van u en uw personeel waarborgen. Met name voor aanhoudende lekken zijn absorberende kussens essentieel!

Olielekkage? Kies dan voor olie absorberende kussens!

Er zijn veel absorberende materialen die bijna alle vloeistoffen kunnen opnemen, maar olie absorptiekussens zijn de ideale keuze wanneer u specifiek olie wilt absorberen en andere vloeistoffen wil vermijden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor situaties waarin u wilt voorkomen dat olie zich verspreidt en schade aanricht aan de omgeving. Of het nu gaat om een lekkage op de werkplek, in een magazijn of industriële omgeving. U kunt zo'n kussen zowel binnen als buiten gebruiken, zelfs tijdens regenachtige omstandigheden. Dankzij de hydrofobe eigenschappen zullen ze geen water opnemen, zelfs niet wanneer ze volledig verzadigd zijn met oliën.

Wees altijd voorbereid met universele absorptiekussens

Wanneer u altijd goed voorbereid wilt zijn op verschillende soorten lekkages, ongeacht de vloeistof, dan zijn universele absorptiekussens precies wat u nodig heeft. Zoals de naam al aangeeft zijn deze kussens in staat om alle vloeistoffen op te nemen waar ze mee in aanraking komen. Of het nu gaat om olie, water, chemicaliën of andere vloeistoffen. Wat deze kussens echter onderscheidt, is de indrukwekkende absorptiecapaciteit. Ze kunnen wel tot 25 keer hun eigen gewicht aan vloeistof opnemen, waardoor ze perfect zijn voor het beheersen van lekkages van verschillende omvangen. Zo bieden ze een snelle en betrouwbare oplossing om lekkende vloeistoffen op te vangen en verdere verspreiding te voorkomen.

Welke absorptiekussens heb ik nodig?

De keuze van het juiste absorptiemateriaal hangt volledig af van de vloeistoffen die u wilt opvangen en de specifieke situatie waarin u dagelijks werkt. Als u te maken heeft met een diversiteit aan vloeistoffen, zoals agressieve chemicaliën, olie en water is een universeel kussen de ideale oplossing. Deze kussens nemen alle soorten vloeistoffen in zich op, waardoor de lekkage snel is opgelost. Als u uitsluitend te maken heeft met olielekkages, dan zijn olie absorptiekussens de beste keuze. Deze nemen enkel olie op en bieden dus een efficiënte oplossing om te voorkomen dat olie zich verspreidt en schade aanricht.

Waarom absorptiekussens bij Arivic kopen?

Met meer dan 20 jaar ervaring is Arivic een vooraanstaande naam op het gebied van veiligheid in de industrie. We hebben een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd, waardoor u kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Onze toewijding aan veiligheid blijkt niet alleen uit onze ervaring, maar ook uit de kwaliteit van onze producten. Al onze producten voldoen namelijk aan de strengste milieueisen, waardoor u met een gerust hart kunt werken, wetende dat u bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat wij u verder kunnen helpen met onze uitgebreide kennis en ervaring!