OPA90

De afkorting OPA90 staat voor ‘Oil Pollution Act of 1990’ en is een Amerikaanse federale wet die zich richt op het voorkomen en bestrijden van olievervuiling. In het assortiment van Arivic.be treft u gespecialiseerde spill kits aan die zijn ontworpen om aan de strenge eisen van OPA-90 te voldoen. Deze spill kits zijn van onschatbare waarde op schepen, omdat ze snelle en effectieve respons mogelijk maken in het geval van een olielekkage of morsing. Met producten die variëren van olie absorberende materialen tot lekvrije opslagcontainers, dragen de spill kits van Arivic bij aan bij het beschermen van het milieu door de vermindering van het risico op vervuiling. Met onze specialisatie in maritieme veiligheid en milieubescherming spelen deze kits een essentiële rol in het naleven van de OPA ‘90 en het handhaven van de hoogste normen voor veiligheid en verantwoordelijkheid in de scheepvaartsector.

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

OPA90 spillkit kopen bij Arivic.be

Bij het nastreven van maritieme veiligheid en milieubescherming is het een slimme zet om een OPA90 spillkit te kopen bij Arivic.be. Met onze toewijding aan hoogwaardige oplossingen voor oliemorsingen en lekkages, bieden we gespecialiseerde kits die specifiek zijn afgestemd op de richtlijnen van OPA90 voor spill control. Door een OPA90 spillkit aan te schaffen bij Arivic.be, kiest u voor gemoedsrust, wetende dat u voorbereid bent op eventuele olielekken die op zee kunnen ontstaan. Of u nu kapitein op de grote vaart bent of gewoon geniet van tijd doorbrengen op het water, deze kits staan garant voor een snelle en effectieve reactie in het geval van een incident waarbij olie vrijkomt. Denk om het milieu en bestel vandaag nog een OPA90 spillkit bij Arivic!

Wat zit er in een OPA90 spillkit?

Een OPA90 spillkit bevat een selectie van materialen en uitrusting die specifiek is samengesteld om snel te kunnen reageren op olielekkages en morsingen, in overeenstemming met de richtlijnen van de Oil Pollution Act of 1990 (OPA90). Deze kit bevat doorgaans olie absorberende producten zoals pads, doeken, socks en boomstammen, die ontworpen zijn om olie op te nemen en vast te houden. Verder omvat de kit lekvrije containers om opgevangen olie veilig op te slaan, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals handschoenen en veiligheidsbrillen, en benodigdheden zoals schoppen en emmers om de opruimingsactiviteiten uit te kunnen voeren.