Drum covers

Tijdens het vullen of legen van een vat kan er altijd een ongelukje gebeuren. Gelukkig kan de schade hiervan beperkt blijven wanneer u drum covers op tijd gebruikt. Met behulp van dit handige absorptiemateriaal worden vloeistoffen direct geabsorbeerd, waardoor mogelijke schade wordt verminderd. Ze zijn speciaal ontworpen om veiligheid te waarborgen bij het werken met vaten die (gevaarlijke) stoffen bevatten. Voor het opslaan of vervoeren van bijvoorbeeld chemicaliën, brandbare stoffen of andere vloeistoffen is het altijd essentieel om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Bij Arivic kunt u online diverse soorten drum covers bestellen, waarmee u snel en eenvoudig de bovenkant van vaten schoonmaakt bij lekkages.

Werkt u met olievaten? Gebruik dan oliedrum covers

Bepaalde stoffen kunnen slecht op elkaar reageren of moeten snel worden opgeruimd om ernstige ongelukken te voorkomen. Door het gebruik van een olie drum cover kunt u op een effectieve manier selectief olie en brandstoffen verwijderen. Dit slimme absorptiemateriaal is ontworpen om zich te richten op het opnemen van verontreinigende stoffen, waardoor mogelijke incidenten worden voorkomen. Ze absorberen dus uitsluitend olie en andere brandstoffen. Door tijdens het overpompen of gieten van olie gebruik te maken van drum toppers kunt u bovendien aanzienlijk hoge schoonmaakkosten besparen!

Het gemak van veelzijdige universele drum covers

Wanneer het niet belangrijk is welke vloeistoffen dreigen te lekken, maar wel dat het zo snel mogelijk opgeruimd is, dan zijn onze universele drum covers de beste oplossing. Deze drum toppers zijn in staat om olie, chemicaliën en water op te nemen, waardoor reinigen een fluitje van een cent wordt of zelfs overbodig is. Uiteraard is het nog steeds van groot belang om het pompen en overgieten van vloeistoffen uiterst voorzichtig uit te voeren, maar dankzij de universele drumtoppers zullen de vaten een stuk minder snel overlopen.

Waarom drum covers bij Arivic kopen?

Bij Arivic staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in de industrie kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise. Daarom voorzien we u ook altijd graag van advies om te zorgen dat u de juiste producten koopt voor uw situatie. Naast drum covers hebben we een hoop andere producten op het gebied van spill control en cleaning. Zo weet u zeker dat u bij ons een volledige oplossing kunt aanschaffen voor uw bedrijf. Zo voorkomt u schadelijke ongelukken voor mens en milieu, maar ook de onnodige verspilling van middelen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!